O GeaTV

 
 
 
 
GEA TV je tv medij, ki združuje dobro misleče ljudi, mlade po srcu in letih, polne energije in zanimivih idej. Zavedamo se, da čas hiti in mi z njim. Smo televizija v službi ljudi in za ljudi, ki jim je mar za okolje, sožitje med ljudmi, solidarnost in skrb za kvalitetno in zdravo življenje. Prav tako si prizadevamo širiti pozitivno energijo, ki jo v današnjih časih vsi še kako potrebujemo. Promocija in vzgoja najmlajših in manj mladih, spoznavanje ter ohranjanje kulturnih dobrin naše lepe dežele, je naš cilj. GEA TV svojim gledalcem to posreduje na svojstven, sebi lasten način. Veseli smo, da imamo Slovenijo in upamo, da tudi naše gledalce veseli, da v njihove domove prihaja GEA TV.
 
Meja ne poznamo, naš pogled seže na vse celine in v vse dežele našega planeta. In utrinke ter zanimivosti od vsepovsod prinašamo v vaš dom. Dokumentarni filmi in reportaže, pogovorne oddaje, glasbene in kulturne oddaje, oddaje o zdravju, ekološko-ozaveščevalne teme so »prave« teme GEA TV, ki jih novinarke in novinarji pripravljamo za naše gledalce.
 
 
GEA TV is a friendly ECO television, committed to communicate the topics such as: environmental protection and ecology in general and energy saving. There is a wide range of documentaries and films, which address healthy and positive lifestyles, mass sports and recreation, natural and cultural heritage and nature in its broader sense. The TV also supports other areas that are important for meeting human needs and welfare.

 

 

Verjamemo v GEA TV in naše gledalce

Program GEA TV lahko spremljate :
 
T2 -152 kanal, 
UPC Telemach C5, 
ANSAT Krško
TELE-TV Kranj
 
www.geatv.si, (povezava do stare strani je tukaj)
 
 

Naš spored objavljajo:

 
 
 

Programski direktor: 
Dejan Sedej
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 
Marketing in oglaševanje:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

positive 2a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnerji Televizije Gea TV

 
 
 
 
 
 
 
 

Kompas Ekskluzivno
Park Škocjanske jame

Občina Brda

ZRMK

Terme Olimia

Kompas Novo Mesto

Varujmo okolje

Okolje.net

www.triumfator.si

slonet.tv

Optiprint

Nahrin

Interseroh

Mladinski svet Slovenije

Gospodarsko razstavišče

Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana

Idrija TIC

Pomaranča bar

Hotel Razgoršek

Občina Cerkno

Fakulteta za organizacijske vede Kranj

EcoGuerilla

Ekošole

Umanotera

KUD Pozitiv

Jabuček

Ekovita

Javor Pivka d.d.

Val Nepremičnine

Studio 12

ZIK Črnomelj

Zavod Bob

Cultura Europea

Rock Otočec

Planet GV

Založba Forum Media

7 dni

MTV Switch

Planet 9

SiOL iO

Ljubljanski univerzitetni inkubator

Planet Zemlja

ES-TE

Multimediacenter

Nacionalni inštitut za biologijo

Očistimo Slovenijo

Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru

Limnos d.o.o.

Visoka šola za varstvo okolja Velenje

Kompas Novo mesto

Mladina

MM Metropola Media

Zoulin

Alpe Adria Media Marketing

Inštitut za varovanje zdravja

Ekonomska fakulteta

NoExcuse

Založba Orbis

Zavarovalnica Triglav 

Spletna stran vsebuje piškotke.

Če ne spemenite nastavitev v vašem brskalniku, se strinjate s piškotki. Več o piškotkih

Se strinjam

 

Varstvo osebnih podatkov

Televizija Gea TV, se zavezuje, da bo vse preko spletne strani posredovane osebne podatke varovala v z veljavno zakonodajo. Vse posredovane osebne podatke obravnavamo strogo zaupno in le za namen, za katerega so nam bili posredovani.

Uporabnike naše spletne strani obveščamo, da se ob obisku naše spletne strani avtomatsko zabeležijo naslednji neosebni podatki:

  • -         ime ponudnika internetnih storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta,
  • -         datum in ura obiska, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani,
  • -         internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran.

Ti podatki se zbirajo z namenom izboljšanja vsebin spletnih strani, za kar uporabljamo Google Analitics.

Pri obravnavi vseh posredno in neposredno posredovanih osebnih podatkov nas zavezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Naša odgovornost

Spletna stran geatv.si je vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Ne glede na to Televizija Gea TV, ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh informacij na spletnih straneh. Televizija Gea TV, tako ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe nepravilnih, neažurnih ali nepopolnih informacij Televizija Gea TV, niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku vsebine spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Uporabnike spletnih strani obveščamo, da se vse informacije na teh spletnih straneh lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ter da so vse avtorske vsebine zaščitene z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP).

 

Avtorske pravice spletne strani

Vsebina teh spletnih strani je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine pripadajo Televizija Gea TV. Uporabnike obveščamo, da se dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Televizija Gea TV.

Kaj so Piškotki?

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati pomet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. Hkrati je z uporabo piškotkov mogoče slediti določenemu uporabniku preko različnih spletnih strani in ustvariti njegov profil, iz katerega so lahko razvidne intimne podrobnosti njegovega življenja. V praksi to prepogosto poteka prikrito, brez vednosti uporabnikov elektronskih komunikacij. Posameznik ima ustavno in zakonsko pravico do varstva svojih podatkov – pravico do samo-odločanja o svoji informacijski zasebnosti in v tem smislu piškotki pomenijo poseg v njegovo zasebnost. Prav zato nova zakonodaja uporabo piškotkov omejuje.

Nova zakonodaja uporabe piškotkov ne prepoveduje, pač pa zaostruje pravila – pod kakšnimi pogoji in kako je piškotke in podobne tehnologije dovoljeno uporabljati. Ključno je, da morajo biti uporabniki spletnih strani s piškotki seznanjeni in da jim mora biti ponujena izbira, ali želijo, da spletna stran na tak način spremlja njihove aktivnosti na spletu.

 

Spletna stran geatv.si uporablja naslednje piškotke

Sejni piškotek
Sejni piškotki se uporabljeni za to, da si spletno mesto zapom­ni uporabnikov vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. V tem primeru uporabnik aktivno vpisuje vsebino, oziroma jasno izrazi željo s tem, da klikne na gumb »dodaj v košarico« ali podobno. Taki piškotki so nujno potrebni, da si stran zapomni in izvede uporabnikovo zahtevo. (spletna trgovina virtuemart)

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnjenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google Analytics
__utma __utmb __utmc __utmv __utmz

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Beleži se ime vašega ponudnika internetnih storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta, datum in ura obiska, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani, internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statement.

Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Spletna stran geatv.si bo še naprej delovala normalno, tudi če izključite piškotek za sledenje za Google Analitics. 

Kako onemogočiti delovanje piškotkov?

Spletni brskalniki omogočajo nastavitev delovanja piškotkov, ki jih lahko zavrnete ali sprejmete. Spodaj so navodila za izključitev piškotka za posamezni spletni brskalnik.

 

Televizija Gea TV
Slamnikarska 1/d
Domžale 1230
Slovenija

E-mail: info@geatv.com

Prev Next

 

SPORED  |  MARINA SVETUJE  |  OGLAŠEVANJE  |  EKOTRENDI  |  TURIZEM  |  VIDEO  |  KONTAKT